Република България
SpeechLab 2.0 SpeechLab 2.0 е синтезатор на българска реч, постигащ забележително естествено и гладко звучене, в пълно съответствие с българските езикови норми. Високата разбираемост е успешно тествана от хора със зрителни увреждания. За целта, наред с интонационно модулирания глас, са използвани усъвършенствани методи за фонетизация на текста, пълен речник на ударения, граматики за определяне частите на речта и правила за анотация на прозодията.
Последни новини:
03.09.2015
Съобщение

Уведомяваме всички заинтересовани лица, че са качени АКТУАЛИЗИРАНИ образци на документи за регистрация на специализирани предприятия и кооперации на хората с увреждания, в рубрика „Регистри“ - „Специализирани предприятия“ – „Документи и образци“.

Молим, всички кандидати за вписване в регистъра и вече регистрираните  специализираните предприятия и кооперации на хората с увреждания да попълват актуалните образци считано от 04.09.2015г.

27.07.2015
Съобщение

В рубриката "Вашите съобщения" е  публикувана брошура на СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЯ  гр.Петрич. В нея са описани  услугите, които предоставя лечебното заведение.

Виж всички...
Последни публикации в бюлетина:
Виж всички...
Полезни връзки

     

 

ВИДЕО

/uploaded_files/file/video/DVD_Title_1.flv

/uploaded_files/file/video/SO2015LosAngelisdraft2.flv